IAM Masterclass Testimonial

De IAM Masterclass van 2020 ligt alweer achter ons. Tijd om eens te polsen naar de ervaringen van de deelnemers in deze masterclass.

In deze testimonials vragen we de deelnemers wat ze ervan vonden, wat ze geleerd hebben en waarom jij je zou moeten inschrijven voor de volgende editie van deze masterclass! In onderstaande testimonial stellen we de vragen aan Lennerd Geentjens.

Meer over de IAM Masterclass? Klik hier

Laten we beginnen...

Wat heb je geleerd tijdens de IAM Masterclass?

Tijdens de IAM Masterclass kregen we verschillende cursussen van IS4U experten. Dit ging voornamelijk over de verschillende Identity and Access (IAM) en Privileged Access Management (PAM) technologieën die IS4U aanbiedt. We konden veel hands-on werken aan de hand van labo’s. Naast IAM en PAM kwam ook de algemenere security terug zoals cryptografie, scripting en netwerken.

Daarnaast kwamen ook verschillende vendors een uitzetting geven over hun technologie en kregen we de mogelijkheid om cursussen te volgen bij Cevora.

Hoe was de sfeer binnen het IS4U team?

Vanaf de eerste dag voelde ik me al snel welkom. Iedereen is heel behulpzaam en er is ruimte om eens te lachen.

Waarom heb je voor IS4U gekozen?

Door mijn opleiding en stage, was het mijn ambitie om in security te stappen. Na het sollicitatiegesprek had ik meteen een goed gevoel bij IS4U zowel als bedrijf als bij het team.

Wat doe je nu na de Masterclass?

Ik zit in het CyberArk team. Ik kreeg na de Masterclass nog twee weken een opleiding om me verder te verdiepen in de CyberArk technologie. Vervolgens stapte ik in het team bij een klant als security consultant. Natuurlijk worden we nog steeds begeleid door de experten van IS4U om zo onze kennis en talenten nog verder te ontplooien.

Waarom moet iemand zich inschrijven voor de Masterclass?

Je leert veel bij over verschillende technologieën en je kan daarna kiezen waarin je je wilt verdiepen, zodat je zeker geen foute keuze maakt. Je leert ook veel bij over security via theorie en vooral praktijk. Maar de voornaamste reden is omdat je in een leuk en dynamisch bedrijf terecht komt met collega’s die je helpen om te groeien.

Wat heb je geleerd, naast het technische, tijdens de Masterclass?

Ik heb geleerd dat het belangrijk is om goed te communiceren met elkaar. Je kan beter iets meerdere keren uitleggen en vragen dan een keer te weinig.

Wat zal je het meest bijblijven van de IAM Masterclass?

De begeleiding is erg goed. Iedereen is gepassioneerd over zijn product, erg collegiaal en de IAM markt doet het goed.

Welke tips kan je nieuwe deelnemers meegeven?

Durf vragen te stellen. Het is veel materie en het is normaal dat je niet altijd mee bent.

Wil je verder nog iets kwijt?

Als je voortdurend wilt bijleren over security is IAM en IS4U de perfecte plaats. Je krijgt ook kansen om later certificaten te halen over onderwerpen die je interesseren.

Overtuigd? Of nood aan meer informatie over de IAM Masterclass?

Meer over de IAM Masterclass